Monday, November 23, 2015

Dah habis banyak ratus dah tapi tak jumpe2 lagi Skincare Terbaik untuk kulit??

✎Nak kulit licin dah try macam2 skincare tapi sume x berkesan?
✎Buntu fikir cara nak kulit cerah tanpa cela?
✎Frust tengok cermin ada bijik2 kat muka?
✎Parut-parut jerawat degil susah sangat nak hilang?
✎Jeragat bertompok kat muka?
✎Jerawat asyik naik je?..hilang satu naik pulak yang baru
✎Liang roma kelihatan besar?


Kita ni tengok kawan atau orang duk pakai produk tu produk ni, ada yang dapat muka makin elok, ada yang makin teruk..ish2..Tapi yang lagi geram nye bila tengok kawan2 yang kulit muka cantik semulajadi..tak payah nk try produk tu produk ni memng kulit muka diorg camtu dah..jeles wehhh hehe..sy pun macam korang jugak cuba produk tu produk ni..memng muka banyak sangat jerawat n parut..sampai la yang last ni sy try Set Pemutih Ratu Perawan..


2 minggu pakai..muka makin cerah, jerawat pun dah hilang..parut pun makin tak nampak hari demi hari..syukur alhamdulillah..orang sekeliling sume tanye pakai ape kulit makin cantik n putih..jd sekarang sy memang rekomen sangat kat korang2 yang dah try macam2 tapi xberkesan ni, cuba korang try yang ni pulak..insyaAllah seminggu dah dapat kesan positif..Set pemutih ni ada KKM taw. Jom dapatkan kulit idaman anda! whatsap 013 4257476 sekarang sementara harga promosi! ^_^





Bahan aktif dalam Skincare Ratu Perawan yang MEMBERI KESAN PENCERAHAN & MELICINKAN KULIT:


1.EKSTRAK DELIMA

Kaya dengan vitamin C, vitamin A, Vitamin E, dan antioksida. Menggalakkan regenerasi sel di epidermis kulit bagi menghilangkan flek-flek hitam pada kulit wajah. Merangsang penghasilan antioksida yang membantu melancarkan peredaran darah di bawah permukaan kulit , membaiki jaringan sel-sel di bawah kulit dan menyembuhkan luka, jerawat dan parut, mengawal pengeluaran minyak dan mencegah jerawat, mengatasi masalah kulit kering, memberikan kulit kelembapan, menggalakan penghhasilan kolagen untuk menegangkan dan menganjalkan kulit.


2. KOLAGEN

Menegangkan dan menganjalkan kulit, mengurangkan kedutan dan garis halus, kulit tampak tegang, sihat dan muda


3. GLUTATHIONE

Sejenis antioksida yang sangat bermanfaat untuk penjagaan kulit. Mencegah radikal bebas dari meresap ke dalam kulit dan merosakkan struktur kulit. Kulit memerlukan sumber antioksida tambahan untuk melawan radikal bebas yang banyak menyebabkan masalah kulit seperti kulit kering dan kedutan. Mencegah jerawat, pembentukan flek hitam pada kulit dan mencegah kulit kusam. Berkesan memutihkan kulit dan menjadikan kulit glowing.


4. VITAMIN C

Melindungi kulit dari sinaran matahari dan sinaran UV. memulihkan kulit yang rosak akibat dari terdedah dengan sinaran matahari, menggalakkan penghasilan kolagen, mengurangkan pigmentasi dan mencerahkan kulit .


5. VITAMIN E

Melindungi kulit dari pencemaran dan sinar UV,

Memberi kelembapan kepada kulit, anti keradangan, menghapuskan parut, membantu mengecut menghapus dan mencegah jerawat.


6. VITAMIN B3

Meningkatkan kelembapan kulit, mengurangkan garis-garis halus, meratakan tona kulit



Set pemutih Ratu Perawan mengandungi:


-Sabun Pencerah (NOT 151102484K)
-Krim siang (NOT 151102483K)
-Krim malam (NOT 151102482K)


sememangnya SELAMAT & BERKESAN

Untuk pertanyaan & order whatsap 013 425 7476

MILIKI KULIT IDAMAN ANDA HANYA DALAM 2 MINGGU!

XPERCAYA?? TENGOK TESTIMONI KAT BAWAH ;)


































































"Sebelum pakai ni kulit memang kusam, kena pakai bedak dulu baru boleh kuar rumah..kalau dah lama kluar kena touch up lak..

Lepas pakai skincare ni, baru sebulan, kulit dah cerah glowing, jerawat2 halus dah xde..rase licin je.. n paling happy takde dah kulit kusam..sukenyerrrr ;) ;) " - Azwa, Pantai Dalam



"Bau sabun dengan krim malam tu Ya Allah wanginye..bila sapu2 kat muka tu tangan ni pun boleh rasa dah kulit muka i makin licin...kalau tak, ada rasa gerutu2 halus..mama pun tegur yang ni nampak elok dah muka katanya..dahtu sebelum ni i try macam2 skincare..

y mahal y murah tapi makin teruk jadinya. y ni pun mulanya dah fed up nak try..tapi xpe lah sb xmahal pun..memang x mengecewakan. So far alhamdulillah ok sangat2 dgn skin i..i bg 5 bintang dear..nak recommend kat adik jugak nanti sb jenis muka kami ni jenis yang oily skin n berjerawat halus..hope satu family boleh dapat kulit putih flawless nanti..hehe" -Pn. Atikah, B.Pahat


Anda yang ada masalah kulit rosak sebab salah pakai produk yang ada bahan terlarang, atau dah try macam2 produk tapi xjumpe2 jugak yang ngam, haaaa boleh try skincare ni..dari bahan semulajadi taw..ekstrak delima dan kandungan kolagen serta glutathione memang sangat2 berkesan memberikan kita kulit yang kita idamkan.



haaa..ape uoll tunggu lagi? hehe whatsap segera 013 425 7476 untuk harga diskaun! ;)












No comments:

Post a Comment